Posílám ještě jednu fotku

RE: Nábytek do koupelny
Petra
Posílám ještě jednu fotku
RE: RE: Nábytek do koupelny
Miriam
[Petra - 03.04.2008 21:35] Ahoj, Petro, koupelna má zajímavou barevnou kombinaci a působí vesele. Dřevo má zas určitý barevný tón, proto bych na tvém místě asi volila další nábytek v neutrální bílé, aby těch barev už nebylo příliš . Navíc je bílý strop a bílé dveře, tak by se k tomu bílý nábytek myslím docela hodil.
RE: RE: RE: Nábytek do koupelny
Petra
[Miriam - 04.04.2008 08:58] Děkuji.jen jsem se chtěla utvrdit jestli mám někdo stejný názor...
Renata; kortan.r@seznam.cz
Davam za pravdu Miriam, bilou nic nepokazite. Zda se mi ale, ze k zarivym barvam bude vytvaret veliky kontrast. Ja bych vybirala mezi exotickymi drevinami, financne nenarocnou variantou muze byt nabytek z Ikea. Volila bych sestavu Molger www.ikea.com/cz/cs/catalog/categories/series/12271 a proutene kose a doplnky.
RE: RE: Nábytek do koupelny
Petra
[Renata; kortan.r@seznam.cz - 04.04.2008 09:45] Děkuji za radu.A docela hezký nápad a hlavně ty proutěné koše jsem taky chtěla ale asi bílý.Uvidíme.Děkuji mockrát.
Tomáš Matějka
Dobrý den, já mám zkušenosti s výrobky z www.hygservis.cz. Sháněl jsem, ale dlouho na internetu nějaké další sanitární vybavení, hlavně zásobník toaletního papíru a dávkovač tekutého mýdla což je dnes moderní a taky jsem chtěl něco ne úplně obyčejného. Prodávájí výrobky JOFEL což jsou designově povedené kousky. Rychlé jednání, cokoliv jsem potřeboval vědět tak poradí a mají to za dobré ceny. Jinak všeobecně se nedá říct, že by nakupování na eshopech bylo horší než než v kamených obchodech. Prý chystají i eshop tak do 2 měsíců takže se knim určitě rád vrátím.
Ing. arch. Martin Klejna (P6 projekt - Ateliér architektury)
V takové veselé koupelně jednoznačně bude vypadat lépe bílý nábytek, který nechá všechny barvy na stěnách optimálně vyniknout.
www.p6projekt.cz
Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR
Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022
created by Business Media One with Sabre SW