Dům a byt – internetový časopis o bydlení

Hlavní stránka Diskuse Kuchyně Barevne kombinace v kuchyni

Barevne kombinace v kuchyni

Diskuse na téma: "Barevne kombinace v kuchyni"

Odeslat e-mailem Vytisknout

07.02.2009 16:40 Vložil/a: Hana

Dobry den, prosim o radu, jakou barvu zvolit na obkladacky za kuch. linku, koberec a steny v kuchyni. Jedna se o malou kuchyn s orientaci na V. Barvy kuchynske linky budou nasledujici: korpus - orech (tmavy), dvirka - smetanove (kombinace s prosklenymi dvirky - mlecne sklo, jedny dvirka stribrna roleta), prac. deska - tmave hneda (jakoby seskladana z malych hranolu v ruznych odstinech, prevazne tmave hnede), spotrebice a drez - nerez. Z kuchyne je vchod do koupelny (dvere javor) a do obyvaci mistnosti (dvere bile). Dekuji.

RE: Barevne kombinace v kuchyni
Jiřina

Dobrý den, měla jsem nedávno taky tento problém a aby toho nebylo moc, tak jsem se rozhodla takto. Žádné obkladačky, ale zadní stěnu jsem si nechala udělat ze stejné desky jako dvířka. Mám barvy kalvados a vanilku. Je to moc hezké. Tak přeji dobré rozhodnutí

Daniela

Dobrý den, koukám, že máme podobný vkus ... já mám navrženou kuchyň - korpus merano hnědé (je podobný ořechu),dvířka sl.kost, prosklené výklopy s nerez rámem a žaluz.skříňku také v nerezu. Už jsem to tu psala - ráda bych nerez mozaiku - je drahá a tak nevím jestli mi to manžel schválí Někde jsem četla, že mozaika je velice nadčasová záležitost (doufám, že ne dočasně). Mimochodem, mohla byste třeba použít i lacobel - barevnost výběru je slušná ale cena za m2 cca 1.500,-

bonny

Budu mít taky vanilková dvířka a korpus tyrolský buk čokoládový a nevím si rady s deskou, můžete mi prosím zaslat foto té vaší kuchyňe? Přemýšlím totiž o desce imitace dřeva. Děkuji

RE: RE: Barevne kombinace v kuchyni
Hana

[bonny - 08.02.2009 11:35] Dobrý den, obrázek bohužel nemám. Až budu mít nějaký k dispozici, jistě ho přiložím

Pavla Lončíková (bytová designérka společnosti Alma interiéry)

Dobrý den, za kuchyň můžete zvolit buď obkladačky v barvě světlých dvířek, nebo lamino téže barvy. Dále klidně lacobel v barvě mléčného skla, případně nerez nebo imitaci nerezu. Podlaha by byla nejlepší krémová ale nevím, nakolik si na ni troufnete. Pokud ne, zvolte tmavě hnědou a v případě, že tam budete mít jídelní stůl, zvolte imitaci hliník+mléčné sklo. Co se týká výmalby klidně zvolte některou ze stěn a doplňky např. v citronově žluté.
www.almainteriery.cz

Zuzana Matelová (bytová designérka projektu Umíme udělat domov)

Dobrý den přeji. Volila bych světlý obklad v odstínu smetanovém. Výmalbu také smetanovou v jídelní části vanilkovou. Podlahu v dekoru pracovní desky.
www.umimeudelatdomov.cz

Ing. arch. Martin Klejna (P6 projekt - Ateliér architektury)

[Hana - 07.02.2009 16:40]
Dobrý den,
v kuchyni máte přírodní a teplé barvy hnědé a smetanové. Vzhledem k tmavě hnědé pracovní desce bych doporučil použít obklad kuchyňské linky světlý, smetanový, aby vynikla zajímavá pracovní deska. Můžete použít i jinou barvu, ale raději výraznou, světlejší, teplý tón. Stěny v kuchyni by měly být pastelové teplé barvy, podlaha tmavší hnědá, která už je použita na pracovní desce, aby vynikl horizontální vjem tmavých barev. V případě použití koberce záleží na velikosti, na tmavé podlaze se bude dobře vyjímat světlejší kusový krémový koberec.

http://www.p6projekt.cz

Přidat odpověď

Nápověda

[b] tučný text [/b]

[i] text kurzívou [/i]

http://neco.cz/ nebo www.neco.cz odkaz do nového okna

nekdo@neco.cz e-mailová adresa

Napsáno znaků

Tučné položky jsou povinné.

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Můj dům klub

Vše pro zahradu

další videa

Aktuální číslo časopisu Můj dům

Předplatné časopisů

≡ Menu

• Dům
    • České domy
    • Zahraniční domy
    • Jak bydlí celebrity
    • Stavba a rekonstrukce
    • Domy na klíč a developerské projekty
    • MŮJ DŮM: Katalog rodinných domů
  • Interiér
    • Návštěvy
    • Koupelny
    • Kuchyně
    • Obývací pokoje
    • Ložnice
    • Dětské pokoje
    • Domácí fitness
    • Pracovny
    • Šatny a prádelny
    • Bydlíme
  • Stavba
    • Svépomocí
    • Okna, dveře
    • Rozvody vody, kanalizace, plynu, elektro, ...
    • Zabezpečení
    • Podlahy
    • Konstrukce domu
    • Povrchové úpravy
    • Fasáda domu
    • Vytápění
    • Střecha domu
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
    • Návštěvy zahrad
    • Terasy, balkony a ploty
    • Jezírka a bazény
    • Květiny
    • Péče o zahradu
    • Odpočinek na zahradě
  • BLOG
  • Akce
    • Projekt roku
    • Tipy
    • Soutěže & Slevy
    • Kalendář
  • Diskuse
    • Dům
    • Byt
    • Zahrada
    • Kuchyně
    • Koupelna
    • Právo a finance
  • Poradna
Vyhledávání
Přihlášení
Newsletter
O nás
Newsletter

Články na partnerských webech

Stavba Web.cz

Národní cena za architekturu 2022 má rekordních 255 přihlášených projektů

iMateriály

Tepelná čerpadla mohou při nesprávné instalaci odčerpat hlavně finance

Tepelná čerpadla mohou při nesprávné instalaci odčerpat hlavně finance

Rodinný dom

Dom (nielen) do hôr

Dom so štvrtou dimenziou

Stavíme z cihel

Pasivní dům

Pasivní bydlení je vynikající bydlení, ale...

Partneři webu

Nůj dům krok za krokem Můj dům StavbaWEB iMateriály Rodinný dom Business Media One

• Dům
  • Interiér
  • Stavba
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
  • BLOG
  • Akce
  • Diskuse
  • Poradna

Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR

Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022

created by Business Media One with Sabre SW