Dům a byt – internetový časopis o bydlení

Hlavní stránka Diskuse Kuchyně barva kuchyně

barva kuchyně

Diskuse na téma: "barva kuchyně"

Odeslat e-mailem Vytisknout

barva kuchyně

08.12.2008 16:55 Vložil/a: Blanka

Dobrý den, prosím o radu ohledně barvy kuchyně. Obklad i dlažba je do šeda, výmalba je broskvová. Spotřebiče - lednice nerez, plynová deska bude sklokeramická a nerez trouba. Jde o malý kuchyň.kout nejdelší strana je 2m + varné centrum asi 90cm. Stará kuchyně byla celá borovice až do stropu. Ráda bych zkombinovala 2 barvy. Kuchyň je napojena na obývák z javoru. Nevím, zda jít do kontrastu nebo se přizpůsobit. Děkuji za odpověď. b.

RE: barva kuchyně
Renata; kortan.r@seznam.cz

Dobry den, vychazela bych z barvy dlazby a obkladu. (Vymalba neni definitivni.) K sede se svetly javor hodi, ale mam pocit, ze by jej bylo moc. Spis bych se priklanela k neutralni bile. Muzete, ale nemusite, do sestavy pouzit prosklena dvirka v kovovem (hlinikovem) ramu. Urcite bych se zamerila na protepleni mistnosti a na pracovni desku a doplnky bych pouzila drevo (imitaci). Snazila bych se vyhnout kombinaci dvou druhu (barev) dvirek, stejne tak kombinaci korpus a dvirka. Pripoustim, ze nektere kombinace (javor a bila) by nebyly spatne, ale zalezelo by na konkretnim modelu. Renata

Blanka

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Ráda bych se ještě jednou zeptala - uvažovala jsem o oranžové barvě s javorem. Možná jen jedno dvě dvířka horních skříněk - výklopy. Prosím ještě o posouzení mého návrhu. Děkuji s pozdravem Bl.

Jeste jednou dobry den. Je mi lito, ale nepotesim Vas. Vyhnula bych se obema kombinacim - 1. javor a oranzova, 2. "sem tam" barevna (oranzova) dvirka. Pripoustim, ze je to z valne casti otazka osobniho vkusu, ale zkuste si predstavit, ze se na tuto kuchynskou sestavu budete divat cca 15 - 20 let. Pokud mate zajem, muzete mi napsat na muj mail, poslala bych vam nejake odkazy a tipy. Renata

RE: RE: barva kuchyně
blanka

[Renata; kortan.r@seznam.cz - 09.12.2008 11:10] Dobrý den, ráda bych využila Vaší nabídky na zaslání tipů na kuchyň. Napsala jsem Vám zprávu na Váš mail, ale nebyla doručena. Hlásila se chyba v příjemci. Můžete mi, prosím, napsat Váš mail? Nevím zda to není nějaký problém. Snad zítra bych byla schopna odeslat obrázek staré kuchyně a popsat nový návrh. Odeslala bych to vše na poradnu kuchyně. Děkuji vám zdraví bl.

Dobry den, muj mail je uvedeny v "hlavicce", tedy kortan.r@seznam.cz. Ja jsem na sve adrese nezaznamenala zadny problem, prosim, zkuste mi poslat Vasi zpravu jeste jednou, dekuji. Renata

Tomáš Blahovec (bytový designér projektu Umíme udělat domov)

Dobrý den, zvolil bych nezávislý dekor na obývacím pokoji. Sice je to jeden prostor, ale opticky ne. Líbil by se mi nedřevěný dekor – tedy lak.
www.umimeudelatdomov.cz

Ing. arch. Martin Klejna (P6 projekt - Ateliér architektury)

Dobrý den, myslím si, že další barva není ve Vašem případě potřeba, i vzhledem k malému kuchyňskému koutu bych více barev nekombinoval. Pokud chcete Vaši kuchyň přesto ještě zvýraznit, můžete použít barvu tmavě hnědou či sytou oranžovou, která bude ladit s broskvovou barvou. Zaměřil bych se spíš na barevné doplňky, které by mohly kuchyňský kout podtrhnout a zvýraznit.
www.p6projekt.cz

Přidat odpověď

Nápověda

[b] tučný text [/b]

[i] text kurzívou [/i]

http://neco.cz/ nebo www.neco.cz odkaz do nového okna

nekdo@neco.cz e-mailová adresa

Napsáno znaků

Tučné položky jsou povinné.

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Můj dům klub

Vše pro zahradu

další videa

Aktuální číslo časopisu Můj dům

Předplatné časopisů

≡ Menu

• Dům
    • České domy
    • Zahraniční domy
    • Jak bydlí celebrity
    • Stavba a rekonstrukce
    • Domy na klíč a developerské projekty
    • MŮJ DŮM: Katalog rodinných domů
  • Interiér
    • Návštěvy
    • Koupelny
    • Kuchyně
    • Obývací pokoje
    • Ložnice
    • Dětské pokoje
    • Domácí fitness
    • Pracovny
    • Šatny a prádelny
    • Bydlíme
  • Stavba
    • Svépomocí
    • Střecha domu
    • Vytápění
    • Povrchové úpravy
    • Fasáda domu
    • Rozvody vody, kanalizace, plynu, elektro, ...
    • Konstrukce domu
    • Podlahy
    • Zabezpečení
    • Okna, dveře
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
    • Návštěvy zahrad
    • Terasy, balkony a ploty
    • Jezírka a bazény
    • Květiny
    • Péče o zahradu
    • Odpočinek na zahradě
  • BLOG
  • Akce
    • Projekt roku
    • Tipy
    • Soutěže & Slevy
    • Kalendář
  • Diskuse
    • Dům
    • Byt
    • Zahrada
    • Kuchyně
    • Koupelna
    • Právo a finance
  • Poradna
Vyhledávání
Přihlášení
Newsletter
O nás
Newsletter

Články na partnerských webech

Stavba Web.cz

Interiéry pro Institut přírodní medicíny

iMateriály

Konstrukce vhodné pro pasivní domy

Konstrukce vhodné pro pasivní domy

Rodinný dom

Dom (nielen) do hôr

Dom so štvrtou dimenziou

Stavíme z cihel

Pasivní dům

Pasivní bydlení je vynikající bydlení, ale...

Partneři webu

Nůj dům krok za krokem Můj dům StavbaWEB iMateriály Rodinný dom Business Media One

• Dům
  • Interiér
  • Stavba
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
  • BLOG
  • Akce
  • Diskuse
  • Poradna

Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR

Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022

created by Business Media One with Sabre SW