Ještě bych dodala,že místnost je veliká 4,10 x 2,80 a není v ní okno, pouze po levé-krátké straně francouzské dveře na terasu. Díky moc Veronika
29.12.2008 17:50 Vložil/a: Veronika Marková
RE: obklady do rustikální kuchyně
Veronika Marková
Ještě bych dodala,že místnost je veliká 4,10 x 2,80 a není v ní okno, pouze po levé-krátké straně francouzské dveře na terasu. Díky moc Veronika
Tomáš Blahovec (bytový designér projektu Umíme udělat domov)
Dobrý den, použil bych masivní viditelné prvky a mořené do nějakého odstínu (musí být vidět kresba dřeva) – něco na způsob „provance“
www.umimeudelatdomov.cz
Veronika Marková
dobrý den, mnohokrát děkuji zua info,jen si chci upřesnit jestli tomu dobře rozumím,moření(do určité barvy)myslíte na dvířka a do obkladu sem tam nějaký výrazný vzorek třeba jako TITUS(zelený nebo modrý)či PICCOLO, nebo ODYSEA od fy RAKO?Díky moc Veronika
Pavla Lončíková (bytová designérka společnosti Alma interiéry)
Dobrý den, k podlaze by bylo nejlepší volit světlý buk, obklad světlý, jednobarevný, klidně v jedné světlé barvě z toho sloupu.
www.almainteriery.cz
Veronika Marková
Dobrý den Pavlo, děkuji za radu, už jsem rozhodnutá použít právě buk a obklady Titus-béžová od fa Rako, ještě jednou díky moc. Veronika
Veronika Marková
Dobrý den, přestože, mám již víceméně jasno v barvách a odstínech,ráda bych se ještě poradila o velikosti obkladů. Rozmýšlím se mezi 10x10 nebo 15x15. Děkuji VM
obklady-změna
nikislunicko@email.cz
[Veronika Marková - 29.12.2008 17:50] Dobrý den, konečně došlo na plán předělat a přemístit kuchyn. Mnohokrát děkuji za výše zmíněné rady, ale nakonec jsem k "bukové" lino podlaze zvolila linku v barvě-KORPUS-OLŠE a Dvířka-JAVOR, frézování je-svislé drážky. Zvolila jsem nakonec i jiný obklad, CHILLI od fa Rako bílý a oranžový, protože linka nebude mít tvar dle původního návrhu a tudíž obložený sloup nebude nijak navazovat na pracovní plochu. Pracovní desku jsem zvolila pískovec od fa Kronospan. Potřebovala bych poradit s rozmístěním obkladů-barev-viz obr.- mám 2 varianty hodně podobné, ale přeci jiné, opustila jsem myšlenku na šachovnici-rychle se mi to okoukalo. Děkuji za každou připomínku, Veronika Marková
Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR
Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022
created by Business Media One with Sabre SW