Dům a byt – internetový časopis o bydlení

Hlavní stránka Diskuse Kuchyně Pracka v kuchyni?

Pracka v kuchyni?

Diskuse na téma: "Pracka v kuchyni?"

Odeslat e-mailem Vytisknout

Pracka v kuchyni?

01.09.2010 14:48 Vložil/a: Jitka Polská

Dobry den, chtela bych poprosit o radu co rikate na pracku v kuchyni? Mame maly byt a v koupelne malo mista. Zajimaji me hlavne plusy a zapory. Dekuji

pračka v kuchyni
lucinkaf

[Jitka Polská - 01.09.2010 14:48] Kamarádka si ze stejného důvodu, tedy z důvodu velikosti koupelny, musela dát pračku do kuchyně. I z toho důvodu, že sice by se jí vešla na chodbu, kterou má v bytě paradoxně větší než koupelnu, ale tam by byl problém s rozvody. Že by to nějak extra hezky vypadalo, to ne. Nevýhodou je, že jí prý chybí ta skříňka, která by tam mohla být, další nevýhodu vidí v tom, že pračka musí být s bočním plněním, protože byla zvyklá na pračku s plněním vrchním. Vadí jí, že pokud chce sedět v kuchyni při nějaké romantické večeři, prý může na praní rovnou zapomneout:-D Výhody vlastně nevidí prý vůbec žádné. Já bych dnes, pokud bych musela dát pračku do kuchyně, vybírala mezi těmi, které jdou vestavět, aby co nejméně rušily vzhled kuchyně. Asi bych dbala i na parametr hlučnost...

pracka v kuchyni
Marketa Borsikova

[Jitka Polská - 01.09.2010 14:48] Zila jsem v anglii a mela jsem pracku v kuchyni taky. Ze zacatku to bylo zvlastni, ale nakonec jsem si zvykla. Pracka musi byt predem plnena a hlucnost je to nejrozhodujici. Takovy problem jako uvadi lucinkaf, ze rusila prostredi jsem nezaznamenala, protze jsem mela kuchyn oddelenou od jidelny a obyvaku. Hlavne co me vadilo bylo to, ze to melo nizko posazeny buben, takze veskere pradlo jsem vyndavala ,tak se mi pradlo dotykalo podlahy (PVC). Mela jsem z toho spatny pocit. Proto bych volila pracku s vyse posazenym bubnen.

pračka v kuchyni
Monika Mertová

[Jitka Polská - 01.09.2010 14:48] Máti má pračku v kuchyni už asi 20let-panelák, nejdříve to byla stará tatramatka a teď po předělání skříněk tam má novou s předním plněním. Já mám stejnou zkušenost mám také zabudovanou pračku v lince. A po zkušenostech co s tímto mám budeme takto zařizovat i novou kuchyň v našem baráčku - s pračkou v kuchyni. Pár nevýhod je, např. přenášení prádla-ale to mi nečiní problém, pozor na výšku pračky- standart 85cm-takže je třeba zvýšit pracovní desku,aby se pod ni vlezla a nebo sundat z pračky vrchní víko-mám a do budoucnosti nedoporučuji / další možnost je vestavěná pračka. Pračka v kuchyni dle mě je výhoda, že ji mám pod kontrolou-životní zkušenost z paneláku. Ale ne všem se toto líbí. Opravdu záleží jen na Vašem rozhodnutí.Ještě drobný poznatek,do pračky s bočním plněním se nedají dodávat věci po začátku praní-zkušenost z přechodu z pračky s vrchním plněním.. ;o)

pracka v kuchyni
Nejedlic e

[Jitka Polská - 01.09.2010 14:48] No ja mam taky pracku v kuchyni a to Candy. Jsem na to zvykla z domu kde jsem vyrustala. Vsechno mam pri ruce jak vareni, tak prani.

pracka v kuchyni
superjabr@quick.cz

[Jitka Polská - 01.09.2010 14:48] Pračka v kuchyni u nás.Vše při ruce a při vaření si Babča odpočine.Pračka napouští jen velice málo vody,že se dá za jízdy dokonce i otevřít(musí se samozřejmě vypnout)-.
JABRAKA

pod linku?
Lenka Prochazkova

[Jitka Polská - 01.09.2010 14:48] To je pekne umisteni pracky. Skvele reseni. Myslite, ze tam pod tu kuchynskou linku dam i svoji pracku Candy?

pod linku?
superjabr@quick.cz

[Jitka Polská - 01.09.2010 14:48] Většina bílé techniky je dnes vyráběna tak,aby se vešly do normálních skříněk,případně do otvoru,kterou skříňka ¨zabere.Pokud to nejde ,je jednoduché linku nepatrně podložit.
JABRAKA

Pod linku?
Lenka Prochazkova

[superjabr@quick.cz - 21.09.2010 18:53] skvely dekuji vam za radu... popremyslim o tom a kdyz tak svoji nemilejsi vec dam do kuchyne protoze v predsini mi zabira hrozne moc mista....

Přidat odpověď

Nápověda

[b] tučný text [/b]

[i] text kurzívou [/i]

http://neco.cz/ nebo www.neco.cz odkaz do nového okna

nekdo@neco.cz e-mailová adresa

Napsáno znaků

Tučné položky jsou povinné.

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Můj dům klub

Vše pro zahradu

další videa

Aktuální číslo časopisu Můj dům

Předplatné časopisů

≡ Menu

• Dům
    • České domy
    • Zahraniční domy
    • Jak bydlí celebrity
    • Stavba a rekonstrukce
    • Domy na klíč a developerské projekty
    • MŮJ DŮM: Katalog rodinných domů
  • Interiér
    • Návštěvy
    • Koupelny
    • Kuchyně
    • Obývací pokoje
    • Ložnice
    • Dětské pokoje
    • Domácí fitness
    • Pracovny
    • Šatny a prádelny
    • Bydlíme
  • Stavba
    • Svépomocí
    • Střecha domu
    • Podlahy
    • Konstrukce domu
    • Vytápění
    • Fasáda domu
    • Povrchové úpravy
    • Rozvody vody, kanalizace, plynu, elektro, ...
    • Zabezpečení
    • Okna, dveře
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
    • Návštěvy zahrad
    • Terasy, balkony a ploty
    • Jezírka a bazény
    • Květiny
    • Péče o zahradu
    • Odpočinek na zahradě
  • BLOG
  • Akce
    • Projekt roku
    • Tipy
    • Soutěže & Slevy
    • Kalendář
  • Diskuse
    • Dům
    • Byt
    • Zahrada
    • Kuchyně
    • Koupelna
    • Právo a finance
  • Poradna
Vyhledávání
Přihlášení
Newsletter
O nás
Newsletter

Články na partnerských webech

Stavba Web.cz

Příměstský park Soutok

iMateriály

Všestranné použití osvědčených směšovacích ventilů

Všestranné použití osvědčených směšovacích ventilů

Rodinný dom

Dom (nielen) do hôr

Dom so štvrtou dimenziou

Stavíme z cihel

Pasivní dům

Pasivní bydlení je vynikající bydlení, ale...

Partneři webu

Nůj dům krok za krokem Můj dům StavbaWEB iMateriály Rodinný dom Business Media One

• Dům
  • Interiér
  • Stavba
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
  • BLOG
  • Akce
  • Diskuse
  • Poradna

Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR

Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022

created by Business Media One with Sabre SW