Dům a byt – internetový časopis o bydlení

Hlavní stránka Diskuse Kuchyně sestavení obkladů

sestavení obkladů

Diskuse na téma: "sestavení obkladů"

Odeslat e-mailem Vytisknout

sestavení obkladů

22.05.2009 09:16 Vložil/a: nikislunicko@email.cz

Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila o sestavení obkladů do rustikální kuchyně v barvě korpusu olše, barvě dvířek javor. Koupila jsem si obklady CHILLI bílé + oranžové a jeden set nápisů. V příloze posílám 2 návrhy, nemůžeme se s manželem shodnout. Pokud by Vás napadlo i něco jiného-lepšího, tak budu ráda za každý nápad.Děkuji Veronika Marková

sestavení obkladů
Jirka a Dáša Černákovi (poradci Feng-Shui)

[nikislunicko@email.cz - 22.05.2009 09:16]
Zde se jedná hlavně o design a principů Feng-Shui se to moc netýká. Lépe by poradil interiérový designér. Jen z našeho pohledu malé varování nad obrazcem, který je vytvořený nad sporákem. Z pohledu I-ťing (Kniha proměn, ze které čerpá i Feng-Shui) je obrazec v prvním příkladu trigramem, který představuje oheň. Tím, že je umístěn v kuchyni (z hlediska Feng-Shui je kuchyň prostorem, kde převládá element ohně) a ještě navíc nad sporákem (zdroj ohně, i když je elektrický), dochází zde k obrovské kumulaci ohně a hrozí nebezpečí, že by bylo oheň nezvladatelný. Může se to projevit častým připalováním jídla, popálením se, ohořelé utěrky, nebo dokonce i požárem. Takže zde bychom nedoporučovali hrát si s kombinacemi plných a přerušovaných čar. Jediný trigram, který by zde mohl pomáhat je trigram země. Element země do kuchyně patří, protože se vztahuje k potravě, výživě a fyzickému tělu člověka a pozemskému bytí, které čerpá energii právě z potravy. Trigram země má všechny tři čáry nad sebou přerušované (tj. stejné, jako je prostřední čára obrazce v prvním obrázku).
http://www.byu.cz

sestavení obkladů
superjabr@quick.cz

[nikislunicko@email.cz - 22.05.2009 09:16] Z hlediska prosté fyziky je ohni jedno,kde vznikne.Vázat vznik spálených utěrek a popálenin na nějaké znaky na zdi je přinejmenším pošetilé.Vždyť jde především o nešikovnost hospodyně a stane se to v jakékoliv konstelaci znamení.Jen chybí jakákoliv statistika.O detailech poradí skutečně na místě designér
JABRAKA

sestavení obkladů
Pavla Lončíková (bytová designérka společnosti Alma interiéry)

[nikislunicko@email.cz - 22.05.2009 09:16]
Dobrý den, pokud chcete použít výraznější vzor, tuším obr. 2, bylo by dobré kuchyň ladit pouze do jedné barvy, vanilky. Na obrázku máte olše+vanikla+dekor podlahy. Pokud k tomu použijete výrazný dekor. obklad, tak Vám nevynikne nic. K uvedené barevné kombinaci použijte dekor jednodušší.
http://www.almainteriery.cz

sestavení obkladů
nikislunicko@email.cz

[ Pavla Lončíková (bytová designérka společnosti Alma interiéry) - 29.05.2009 09:44] Dobrý den Pavlo,
mnohokrát děkuji za užitečnou radu.Nakonec jsem sestavení obkladů změnila-viz obrázek-. Snad je to alespon trochu v duchu jednoduchosti, kterou jste mi radila.

sestavení obkladů
nikislunicko@email.cz

[nikislunicko@email.cz - 22.05.2009 09:16] ještě chci dodat, že pod digestoří nebude oranžová vidět a ten skok v obkladu je nad zvýšeným mycím centrem a zvýšenou myčkou po pravé straně. Ještě jednou děkuji za radu.
Veronika Marková

sestavení obkladů
Pavla Lončíková (bytová designérka společnosti Alma interiéry)

[nikislunicko@email.cz - 11.06.2009 15:12]
Dobrý den, jsem ráda že Vám to pomohlo při výběru. Říká se, že v jednoduchosti je krása a něco na tom je. Zvolila jste dobře. Přeji Vám hezké a spokojené bydlení.
http://www.almainteriery.cz

Přidat odpověď

Nápověda

[b] tučný text [/b]

[i] text kurzívou [/i]

http://neco.cz/ nebo www.neco.cz odkaz do nového okna

nekdo@neco.cz e-mailová adresa

Napsáno znaků

Tučné položky jsou povinné.

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Můj dům klub

Vše pro zahradu

další videa

Aktuální číslo časopisu Můj dům

Předplatné časopisů

≡ Menu

• Dům
    • České domy
    • Zahraniční domy
    • Jak bydlí celebrity
    • Stavba a rekonstrukce
    • Domy na klíč a developerské projekty
    • MŮJ DŮM: Katalog rodinných domů
  • Interiér
    • Návštěvy
    • Koupelny
    • Kuchyně
    • Obývací pokoje
    • Ložnice
    • Dětské pokoje
    • Domácí fitness
    • Pracovny
    • Šatny a prádelny
    • Bydlíme
  • Stavba
    • Svépomocí
    • Fasáda domu
    • Okna, dveře
    • Povrchové úpravy
    • Konstrukce domu
    • Zabezpečení
    • Střecha domu
    • Rozvody vody, kanalizace, plynu, elektro, ...
    • Vytápění
    • Podlahy
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
    • Návštěvy zahrad
    • Terasy, balkony a ploty
    • Jezírka a bazény
    • Péče o zahradu
    • Květiny
    • Odpočinek na zahradě
  • BLOG
  • Akce
    • Projekt roku
    • Soutěže & Slevy
    • Tipy
    • Kalendář
  • Diskuse
    • Dům
    • Byt
    • Zahrada
    • Kuchyně
    • Koupelna
    • Právo a finance
  • Poradna
Vyhledávání
Přihlášení
Newsletter
O nás
Newsletter

Články na partnerských webech

Stavba Web.cz

Interiéry kanceláří FTMO

iMateriály

Pojistná hydroizolace pro šikmou střechu: Jistota či sázka do loterie

Pojistná hydroizolace pro šikmou střechu: Jistota či sázka do loterie

Rodinný dom

Dom (nielen) do hôr

Dom so štvrtou dimenziou

Stavíme z cihel

Pasivní dům

Pasivní bydlení je vynikající bydlení, ale...

Partneři webu

Nůj dům krok za krokem Můj dům StavbaWEB iMateriály Rodinný dom Business Media One

• Dům
  • Interiér
  • Stavba
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
  • BLOG
  • Akce
  • Diskuse
  • Poradna

Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR

Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022

created by Business Media One with Sabre SW