Nove zrekonstruovana koupelna v byte z roku 1922.Vlastni navrh provedeni domaci kutil.

01.02.2007 11:39 Vložil/a: Redakce
RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Helena
Nove zrekonstruovana koupelna v byte z roku 1922.Vlastni navrh provedeni domaci kutil.
Jitka Bublánová
Naše podkrovní koupelna ještě není kompletně dokončená. Chybí ji "kosmetické" úpravy jako skleněné poličky mezi pylíři. Přesto doufáme, že se Vám bude líbit.
RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Ivet
[Jitka Bublánová - 17.02.2007 14:01] Vaše koupelna se nám velice líbí.Zajímalo by nás jestli jste si ji navrhli sami a nebo nějaký architekt.Chtěli bychom letos novou koupelnu a ta vaše nás velice zaujala!!!Pěkné použítí barev
RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Jitka Bublánová
[Ivet - 18.02.2007 11:55] Děkujeme. Nechali jsme se inspirovat jedním časopisem, ale v konečné fázi vypadá naše koupelna úplně jinak.
Katka
[Ivet - 18.02.2007 11:55] koupelna se mi líbí, ale to zrcadlo jsem nepochopila... proč jste neudělali ten středový sloupek širší a nezapustili zrcadlo do obkladů v něm? bylo by to hezčí.. ale jinak útulné
Jitka
Teplo v naší koupelně kromě klasického topení můžou i zajišťovat průduchy z krbových kamen z vedlejší mistnosti. Přestože je koupelnové okno zastíněno sousedním domem, je koupelna světlá a teplá.
Lucie
Nová koupelna v novém rodinném domě. Část fotek ještě před finálním úklidem.
Lilu
[Lucie - 23.02.2007 09:30] Tahle koupelna na mě působí moc příjemným dojmem. Ještě doplnit nějaké drobnosti a bude dokonalá.
Jindřiška
Nově zrekonstruovaná minikoupelna pro maximální relaxaci
jabraka
malá koupelna se sprch.koutem
jabraka
nedaří se poslat foto.
jabraka
další snímky odmítá web převzít
jabraka
jen jeden snímek
jabraka
Paneláková koupelna rekonstrukce,krytí umakartu měkkým linem
jabraka
mrk
[jabraka - 24.02.2007 19:47] Teda to je masakr!Větší humus jsem ještě neviděla,to snad i ten umakart je lepší!Fujtajbl!!!Brrrrrr
Katka
[mrk - 26.02.2007 16:16] no, tahle koupelna mě teda velmi překvapila! kdyby aspoň to lino mělo jinou barvu... není ten umakart hygienictější??? takhle tam určitě máte různé spáry po přibíjení a zadělávání lina
RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
lilu111
[Katka - 28.02.2007 21:01] tak tahle koupelna mě vyděsila. Vypadá hrozně. Hlavně ty spáry. Možná kdyby nechali umakart udělali by líp.
jabraka
ještě jdno foto
cihlik
naše koupelna v rodinném domě po rekonstrukci
Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR
Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022
created by Business Media One with Sabre SW