FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Diskuse na téma: "FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA"
FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
01.02.2007 11:39 Vložil/a: Redakce
zbudovali jste koupelnu v novém bytě nebo zrekonstruovali starou nevyhovující? Vytvořili jste místnost pro hygienu, ale i relaxaci, pro osvěžení těla i duše? Pochlubte se a poskytněte inspiraci také ostatním čtenářům.

Vyfotografujte svoji novou koupelnu a vložte fotografie nejpozději do 28. února 2007. Fotografii nejzajímavější koupelny vyberou redaktoři časopisu Rodinný dům.
Vítěz získá zdarma předplatné časopisu Rodinný dům na celý rok!

Kam jinám máme ty věci dát než do skříněk???
já osobně budu mít u ručníky ve skříňce pod umyvadly...to samé gely....a všechno ostatní.
Každou lahvičku zvednout, utřít prách a zase úhledně položit ......... mně stačí těch několik, které tam máme. Vše ostatní, co nepoužíváme každý den se krásně schová. Navíc prádelní koše si nemůžu vynachválit. Proč by měly ležet manželovy modráky na mém spodním prádle nebo bodičku naší roční dcery. Třídíme už při odkládání oblečení k praní a šetří mi to čas.
Dobrý den, zasílám ukázku nedokončených koupelen v atypickém rod.domě. Radila bych více experimentovat a nebát se i jiných materiálů. Výjimečně se nejedná o dlažbu, ale o protizátěžové lino. Lino bylo položeno během dvou dnů v obou koupelnách.

Koupelna na mě působí kýčovitě a neútulně.
je to originální
Tato koupelna je pro mne moc tmavá, ponurá, budí na mne depresivní dojem i když musím uznat, že materiál mne velice upoutal. Určitě je to ryhlejší než obklady. Ale jak říkám, volila bych barvy světlejší, jasnější, jakoby čistší.
jinak údržba naprosto výborná...hygienické, čisté. žádné rohy, spáry...vše zavěšeno
Procházím veškeré příspěvky a teprve teď mne něco doopravdy zaujalo. Jednoduché, elegantní a hlavně "jiné". Jen si nedovedu představit ten materiál, ale je to spíš tím, že znám pouze klasická lina. Zatím nejlepší. Pavla
Ono to lino na první pohled není poznat, dost lidí se ptá, zda to není stěrka...nebo druh obkladu..., většině mladým lidem se to líbí..., ale musím říci, co se týče údržby paráda....
, dole mám i pod linem podlahové vytápění.
Jediné s čím si užiji je leštěný chrom...asi se uleštím
V tom nemůžu souhlasit...i sarapetiček a vyrovnaných nezbytností může být minimum. Já to zde vidím skoro jako maximum a uklízet bych to nechtěla.
Čistou linii vidím jinak...
to Zdenka: materialovo super, len by som sa obavala tej blizkosti elektrickych zasuviek k vodnemu zdroju. Konzultovali ste s elektrikarom? Inac to na mna posobi trochu tmavo, kedze tam nie je denne svetlo...
bohužel fotky vypadají tmavě, než ve skutečnosti jsou. Pro relax ve vaně jsem chtěla tmavší koupelnu..., ale říkám, každému se líbí něco jiného
cisto z profesneho hladiska (nie ako kritika) vam mozem povedat, ze tmava kupelna vas skor ci neskor bude viac zatazovat ako uvolnovat. K tmavym farbam rozhodne patri denne svetlo...
z fotiek to nebolo jasne
Prosím o radu, nedaří se mi odeslat fotky naší nové koupelny i když jsou v jpg..děkuji