Dům a byt – internetový časopis o bydlení

Hlavní stránka Diskuse SOUTĚŽE FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

Diskuse na téma: "FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA"

Odeslat e-mailem Vytisknout

FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

01.02.2007 11:39 Vložil/a: Redakce

Milí čtenáři,

zbudovali jste koupelnu v novém bytě nebo zrekonstruovali starou nevyhovující? Vytvořili jste místnost pro hygienu, ale i relaxaci, pro osvěžení těla i duše? Pochlubte se a poskytněte inspiraci také ostatním čtenářům.  ;)

Vyfotografujte svoji novou koupelnu a vložte fotografie nejpozději do 28. února 2007. Fotografii nejzajímavější koupelny vyberou redaktoři časopisu Rodinný dům.
Vítěz získá zdarma předplatné časopisu Rodinný dům na celý rok!  dobře  :)

Vkládání fotek do soutěže
Adriena Binková (editorka dumabyt.cz)

[Lenka - 26.02.2007 12:47] Dobrý den, Lenko, fotky jsou zřejmě příliš veliké. Zkuste je zmenšit.

RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Lenka

Děkuji za radu a snad to už bude v pořádku. Zasílám fotky naší nové koupelny v přízemí z našeho nového rodinného domu. Větší a prostornější koupelna v podkroví je ještě ve výstavbě. Ale prozatím nám stačí tato menší, ale velmi útulná koupelna.

RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Jana

[Lenka - 26.02.2007 13:39] Člověk by neřekl, jak může být pěkná červená barva v koupelně. Je to pěkné, čisté, kontrastní. Jen je velmi nepraktický sprchový kout s čirým sklem díky tomu, že je na něm velice vidět vodní kámen a zaschlé kapky, takže to chce čistit a čistit, tudíž je člověk otrokem srpchového koutu.

RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Zdenka

[Jana - 27.02.2007 10:00] Na většině sklech sprch. koutů se již kapky netvoří - ale stékají. Teď nevím,jak se přímo ten systém jmenuje , taky mám prosklený kout...

RENDA

Teda Sindyy krásná koupelna, nejen že miluju modrou, ale i rohovou vanu bych uvítala.

Zdenka

Upřímně musím říct, že bych si tu nevybrala.... .... možná lidé o generaci starší...., jediná koupelna Zuzany....je jednoduchá - čistá....

zuzana

[Zdenka - 27.02.2007 07:19] no bude to narocna uloha pre redakciu mozno by to mohli riesit viacerymi kategoriami...

Zdenka

[zuzana - 27.02.2007 09:44] Taky si myslím...že to nebude jednoduché pro redakci... Pro Tomáš B. - umyvadlo na desce se skříňkou vypadá výtečně...hodnotím změnu, odvahu, nápad...moc hezké

Tomáš Borovec

Koupelna součástí bytu zrekonstruovaného z půdních prostor činžovního domu z 50.let.

jva

[Tomáš Borovec - 27.02.2007 09:47] Jsem nadšená z obkladů p.Tomáše Borovce, který zaslal fota své koupelny 27.2.2OO7.Prosím Vás o zjištění , o jaké obklady jde nebo o kontakt na p.Tomáše.Děkuji Divišová

Tomáš Borovec

[jva - 06.04.2008 21:33] Velmi mě potěšila reakce paní Divišové na moji koupelnu. Posílám žádané informace o obkladech:
dlažba: PILCH Trama Malaga (béžová)
obklad: PILCH Trama Malaga (béžová) a Trama Karmel (karamelová)
mozaika: Starvenus AR#103 (béžová) a AR#105 (karamelová)

Děkuji za nápad Vaší redakce zorganizovat takovou to soutěž, která mě povzbudila v prezentování nejen koupelny, ale celého bytu, jehož rekonstrukci a dovybavení jsem nedávno dokončil. Byl jsem již dříve potěšen i z dílčího úspěchu prezentace mé kuchyně na firemních stránkách výrobce. Považuji to za příjemnou satisfakci za čas a prostředky věnované do návrhu a samotné úpravy bydlení.

RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Iva

[Tomáš Borovec - 14.04.2008 10:13] Dobrý den, mockrát Vám děkuji za informace ohledně Vaší koupelny, přesto Vás prosím o další radu.Jediné, co jsem našla na netu, je dlažba a obklad Trama Malaga u jedné brněnské firmy.Obklad Trama Karmel nikdo nereklamuje, mozaiky Starvenus se už bohužel nevyrábí.Sehnat jiné vhodné mozaiky snad nebude problém, ale prosím Vás o radu , kde jste sehnal obklady , hlavně ty karamelové.Děkuji za pochopení, Divišová Iva

lilu111

[Tomáš Borovec - 27.02.2007 09:47] nechám se inspirovat vaší koupelnou. Je prostě úžasná.

anička

také jsme v paneláku rekonstruovaliv prosinci-06

Pavla

[anička - 27.02.2007 11:53] Dobrý den, koupelna i kuchyně jsou velice pěkné, jednoduché a perfektně sladěné. Mohu se Vás jen zeptat, není to moc vidět, na barvu stěn v kuchyni, právě nám dodělávají kuchyň (bílá dvířka a černá deska - podobné rozložení jako máte vy) a stále se nemohu rozhodnout pro barvu stěn, respektive chtěla bych šedou, ale manžel ne. Jinak koupelna elice pěkná. Pavla

Zdenka

Aničko moc hezké...konečně jedna z mála "moderní" koupelna....hezky řešená....! hezká kombinace... jen více takových koupelen

Katka

[Zdenka - 27.02.2007 11:58] naprostý souhlas!!! já bych volila útulnější barvy, ale tahle koupelna je stylová a opravdu je to v paneláku???

anička

díky moc, můj nápad ale barvy volil manžel také jsme to ladili se seousední kuchyní

Jitka Bublánová

Chtěla bych se zeptat Vás ostatních, kdo máte podkrovní koupelnu. (Lucie, jabraka, sindyy, Tomáš Borovec - doufám, že jsem na někoho nezapomněla). Máme poplastovaná střešní okna VELUX a kvůli případné záruce (naší reklamaci) jsme museli dát pod střešní okno topení. Váš výrobce oken to nepožadoval? (Máme podlahovku a žebřík, tak by to na vytopení koupelny stačilo.) Předem díky za odpovědi

sindyy

[Jitka Bublánová - 27.02.2007 12:19] My máme též podkrovní koupelnu, rozloha asi 12 m. Máme jak podlahovku před sprchou a u vany, máme i žebřík, a pod střešním oknem máme i malý radiátor. To je vidět na naší první fotce. Okna máme též poplastovaná Velux s mikroklapkou. Ale topenář nám doporučil dát raději pod střešní okno malý radiátor. Takže tam je.

První Předchozí 123456789Další Poslední

Přidat odpověď

Nápověda

[b] tučný text [/b]

[i] text kurzívou [/i]

http://neco.cz/ nebo www.neco.cz odkaz do nového okna

nekdo@neco.cz e-mailová adresa

Napsáno znaků

Tučné položky jsou povinné.

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Můj dům klub

To není špatně. Protože je to od tebe

další videa

Aktuální číslo časopisu Můj dům

Předplatné časopisů

≡ Menu

• Dům
    • České domy
    • Zahraniční domy
    • Jak bydlí celebrity
    • Stavba a rekonstrukce
    • Domy na klíč a developerské projekty
    • MŮJ DŮM: Katalog rodinných domů
  • Interiér
    • Návštěvy
    • Koupelny
    • Kuchyně
    • Obývací pokoje
    • Ložnice
    • Dětské pokoje
    • Domácí fitness
    • Pracovny
    • Šatny a prádelny
    • Bydlíme
  • Stavba
    • Svépomocí
    • Povrchové úpravy
    • Konstrukce domu
    • Fasáda domu
    • Podlahy
    • Zabezpečení
    • Vytápění
    • Střecha domu
    • Rozvody vody, kanalizace, plynu, elektro, ...
    • Okna, dveře
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
    • Návštěvy zahrad
    • Terasy, balkony a ploty
    • Jezírka a bazény
    • Péče o zahradu
    • Květiny
    • Odpočinek na zahradě
  • BLOG
  • Akce
    • Projekt roku
    • Tipy
    • Soutěže & Slevy
    • Kalendář
  • Diskuse
    • Dům
    • Byt
    • Zahrada
    • Kuchyně
    • Koupelna
    • Právo a finance
  • Poradna
Vyhledávání
Přihlášení
Newsletter
O nás
Newsletter

Články na partnerských webech

Stavba Web.cz

Střední škola zahradnická a technická Litomyšl

iMateriály

Tondach iRoof: I v Česku se prosazuje nejmodernější střešní izolace

Tondach iRoof: I v Česku se prosazuje nejmodernější střešní izolace

Rodinný dom

Dom (nielen) do hôr

Dom so štvrtou dimenziou

Stavíme z cihel

Pasivní dům

Pasivní bydlení je vynikající bydlení, ale...

Partneři webu

Nůj dům krok za krokem Můj dům StavbaWEB iMateriály Rodinný dom Business Media One

• Dům
  • Interiér
  • Stavba
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
  • BLOG
  • Akce
  • Diskuse
  • Poradna

Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR

Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022

created by Business Media One with Sabre SW