Dům a byt – internetový časopis o bydlení

Hlavní stránka Diskuse SOUTĚŽE FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

Diskuse na téma: "FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA"

Odeslat e-mailem Vytisknout

01.02.2007 11:39 Vložil/a: Redakce

Milí čtenáři,

zbudovali jste koupelnu v novém bytě nebo zrekonstruovali starou nevyhovující? Vytvořili jste místnost pro hygienu, ale i relaxaci, pro osvěžení těla i duše? Pochlubte se a poskytněte inspiraci také ostatním čtenářům.  ;)

Vyfotografujte svoji novou koupelnu a vložte fotografie nejpozději do 28. února 2007. Fotografii nejzajímavější koupelny vyberou redaktoři časopisu Rodinný dům.
Vítěz získá zdarma předplatné časopisu Rodinný dům na celý rok!  dobře  :)

RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Jajina

Jeste prikladam jednu z nasich kopupelen v druhem dome.

Mercy

Představuji Vám svoji koupelnu v domku z r.1900, který se stále rekonstruuje. Miluji sluníčko a moře, což se odrazilo v mé koupelně. Navrhla jsem si ji sama a mozaiky vyrábím také sama. Zatím není dovybavena, protože ji využívají dělníci po práci k umytí. Co nejdříve se budu stěhovat, takže všechno bude jak má být. Nejvíce oceňuji velikost a dvě okna, takže i moje orchideje se těší na přestěhování. Omlouvám se za kvalitu, včera se mi rozbil fotoaparát.

Martina Blahová

foto nechcete? proč když je v požadovaném formátu jpg

Vkládání fotografií
Redakce

[Martina Blahová - 28.02.2007 17:57] Vážená paní, zřejmě jste vkládala fotografie v příliš velkém rozlišení. Zkuste je změnšit, např. na 800 x 600.

Katka

Když se moje maminka stěhovala z paneláku do starého bytového domu, byla velmi zděšená koupelnou po původní obývající, která tam žila se 3 malými dětmi... Přikládám fotky původního a zrekonstruovaného stavu. Nová koupelna sice není nic světoborného , ale je útulná, příjemná a čistá. Maximální peněžní limit byl 20tis. Kč a časový cca 14 dní! Mamince dávám 1. cenu za odvahu a pevné nervy!

Katka

[Katka - 28.02.2007 22:24] Hm... tak jsem se chtěla pochlubit fotkami - formát jpg a velikost 640x480 a nejde mi to vložit jdu to znovu zkusit!

Katka

Když se moje maminka stěhovala z paneláku do starého bytového domu, byla velmi zděšená koupelnou po původní obývající, která tam žila se 3 malými dětmi... Přikládám fotky původního a zrekonstruovaného stavu. Nová koupelna sice není nic světoborného , ale je útulná, příjemná a čistá. Maximální peněžní limit byl 20tis. Kč a časový cca 14 dní! Mamince dávám 1. cenu za odvahu a pevné nervy!

Katka

Když se moje maminka stěhovala z paneláku do starého bytového domu, byla velmi zděšená koupelnou po původní obývající, která tam žila se 3 malými dětmi... Přikládám fotky původního a zrekonstruovaného stavu. Nová koupelna sice není nic světoborného , ale je útulná, příjemná a čistá. Mamince dávám 1. cenu za odvahu a pevné nervy!

Katka

původní stav

RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Katka

[Katka - 28.02.2007 22:37] hm, tak nic... co dělám špatně? vždyť mám na vložení ještě přes hodinu

Katka

...

Katka

tralala

Katka

naposledy

Katka

juppppííííííííí

Katka

a teď po rekonstrukci - snad to půjde vložit

Katka

ted zkusím dvě najednou!

RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Božena

[Katka - 28.02.2007 23:02] kde jste prosím sehnala bílou skříňku do které se dá postavit pračka / vy tam máte žlutý koš/??? díky

RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Katka

[Božena - 01.03.2007 07:09] díky Maminka tu skříňku koupila v baumaxu, cca za 2000Kč, prý ji mají každou chvíli v akci Katka

anička

DLE MÉHO NÁZORU JE NEJHEZČÍ KOUPELNA OD TOMÁŠE BOROVCE ze dne 27.2./9:47

VÍTĚZNÁ KOUPELNA SOUTĚŽE!
Redakce

Milí čtenáři,

zpočátku to vypadalo, že jsme si protentokrát pro vás vymysleli příliš náročné téma pro pravidelnou fotosoutěž a že mnoho z vás nemá koupelnu, kterou by se mohl pochlubit. Ke konci měsíce se ale náhle s krásnými koupelnami roztrhl pytel a do naší soutěže jste jich přihlásili celkem 23. Zároveň se mezi vámi rozjela bohatá diskuze, dokonce jste si mezi sebou začali i vzájemně radit a předávat své cenné zkušenosti. Tak to má být a nás to samozřejmě potěšilo.   :)

Zároveň jste nám ale přichystali skutečně tvrdý oříšek, když jsme měli rozhodnout, která z koupelen si zaslouží post vítěze. Poslední týden jsme v redakci trávili každou volnou chvilku prohlížením vašich fotografií, přemítáním, v které koupelně by se nám nejlépe relaxovalo a také mezi námi se rozpoutala žhavá diskuze o kladech a záporech jednotlivých koupelen.   :S

Favoritů bylo hned několik, ale vítěz může být jen jeden. Rozhodli jsme se, že
první místo v soutěži o nejkrásnější koupelnu si zaslouží ANIČKA.  ;)

Její koupelna je jednoduchá, a přitom účelná, moderní a zároveň útulná, působí čistě a uklizeně. Barevně je sladěná s citem, včetně doplňků. Není ani nepraktická, ani příliš okázalá či rádoby vznešená. Čtenářka při jejím zařizování prokázala jednoznačně dobrý vkus a estetické cítění. Navíc jsme v tomto případě velmi ocenili, že jde o chytře vyřešenou rekonstrukci koupelny v paneláku, kde jsou podmínky daleko složitější než např. v prostorné koupelně rodinného domu.dobředobředobře

Anička za svoji panelákovou koupelnu získává roční předplatné časopisu Rodinný dům.  :Ddobře

První Předchozí 123456789Další Poslední

Přidat odpověď

Nápověda

[b] tučný text [/b]

[i] text kurzívou [/i]

http://neco.cz/ nebo www.neco.cz odkaz do nového okna

nekdo@neco.cz e-mailová adresa

Napsáno znaků

Tučné položky jsou povinné.

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Můj dům klub

To není špatně. Protože je to od tebe

další videa

Aktuální číslo časopisu Můj dům

Předplatné časopisů

≡ Menu

• Dům
    • České domy
    • Zahraniční domy
    • Jak bydlí celebrity
    • Stavba a rekonstrukce
    • Domy na klíč a developerské projekty
    • MŮJ DŮM: Katalog rodinných domů
  • Interiér
    • Návštěvy
    • Koupelny
    • Kuchyně
    • Obývací pokoje
    • Ložnice
    • Dětské pokoje
    • Domácí fitness
    • Pracovny
    • Šatny a prádelny
    • Bydlíme
  • Stavba
    • Svépomocí
    • Fasáda domu
    • Vytápění
    • Okna, dveře
    • Povrchové úpravy
    • Konstrukce domu
    • Střecha domu
    • Podlahy
    • Zabezpečení
    • Rozvody vody, kanalizace, plynu, elektro, ...
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
    • Návštěvy zahrad
    • Terasy, balkony a ploty
    • Jezírka a bazény
    • Péče o zahradu
    • Květiny
    • Odpočinek na zahradě
  • BLOG
  • Akce
    • Projekt roku
    • Soutěže & Slevy
    • Tipy
    • Kalendář
  • Diskuse
    • Dům
    • Byt
    • Zahrada
    • Kuchyně
    • Koupelna
    • Právo a finance
  • Poradna
Vyhledávání
Přihlášení
Newsletter
O nás
Newsletter

Články na partnerských webech

Stavba Web.cz

Střední škola zahradnická a technická Litomyšl

iMateriály

Tondach iRoof: I v Česku se prosazuje nejmodernější střešní izolace

Tondach iRoof: I v Česku se prosazuje nejmodernější střešní izolace

Rodinný dom

Dom (nielen) do hôr

Dom so štvrtou dimenziou

Stavíme z cihel

Pasivní dům

Pasivní bydlení je vynikající bydlení, ale...

Partneři webu

Nůj dům krok za krokem Můj dům StavbaWEB iMateriály Rodinný dom Business Media One

• Dům
  • Interiér
  • Stavba
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
  • BLOG
  • Akce
  • Diskuse
  • Poradna

Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR

Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022

created by Business Media One with Sabre SW