FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Diskuse na téma: "FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA"
FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
01.02.2007 11:39 Vložil/a: Redakce
Milí čtenáři,
zbudovali jste koupelnu v novém bytě nebo zrekonstruovali starou nevyhovující? Vytvořili jste místnost pro hygienu, ale i relaxaci, pro osvěžení těla i duše? Pochlubte se a poskytněte inspiraci také ostatním čtenářům.
Vyfotografujte svoji novou koupelnu a vložte fotografie nejpozději do 28. února 2007. Fotografii nejzajímavější koupelny vyberou redaktoři časopisu Rodinný dům.
Vítěz získá zdarma předplatné časopisu Rodinný dům na celý rok!

zbudovali jste koupelnu v novém bytě nebo zrekonstruovali starou nevyhovující? Vytvořili jste místnost pro hygienu, ale i relaxaci, pro osvěžení těla i duše? Pochlubte se a poskytněte inspiraci také ostatním čtenářům.

Vyfotografujte svoji novou koupelnu a vložte fotografie nejpozději do 28. února 2007. Fotografii nejzajímavější koupelny vyberou redaktoři časopisu Rodinný dům.
Vítěz získá zdarma předplatné časopisu Rodinný dům na celý rok!

Pro mě jsou tady daleko hezčí a zajimavější koupelny. Prostě si nemůžu pomoci. Je docela zajímavé, že tuctová koupelna má nejvíce ohlasu. Žeby "podplacené" hlasy? Proč? Rozhoduje porota ............
judy toto nie je prave o tom ako niekoho zhodit...
Nikoho nezhazuji a pokud ano tak se omlouvám. Pokud někoho zhazovat, tak potom "Paneláková koupelna rekonstrukce,krytí umakartu měkkým linem" a to nedělám. Možná mě ovlivnily ty ohlasy u Sindyy - prostě nevěřím, že jsou to lidé, kteří ji neznají. Trochu blbá náhoda ne??? Všem se líbí jedna koupelna a přitom už bylo z čeho vybírát. Vždyť už je po soutěži, tak o co jde??? Odpovědět mi může, ne???
Judy, která pak koupelna je tvoje, že tady ostatní haníš. Já kdybych měl hanit, tak napíšu ke každé koupelně nějaké mínus, ale taky plus. Ale ty zřejmě umíš jen ta mínus,co? No když něco chceš, vždy se něco najde, prostě komu není rady.....
Milý Marku, ani jedna koupelna není moje. Jen je mi líto, že se tady preferuje jen jedna koupelna. Jsou tady daleko zajímavější a propracovanější řešení. Ruku na srdce svépomocí staví dnes převážná většina lidí.(Včetně nás.) Stejně tak je daleko širší výběr obkladu ve stejné cenové relaci. Takže o ceně to není. Mám tady své dva favority a doufám, že jedna s těch koupelen to bude. Jen je mi líto, že si těchto koupelen nikdo nevšiml a jsou zajimavěji řešeny ... Jinak diskuse jsou od toho, aby člověk vyjádřil svůj nízor ne???
máme umakart v pronajatém bytě
Nádhera. K tomu není co dodat.
Moc hezká koupelna, čisté linie bez zbytečných "sarapetiček". Vkusné barvy a jednoduchý vzor v kombinaci s květinami vytváří skvělé místo k odpočinku. A vypadá elegantně i při používání a zarovnání nezbytnostmi, to se skutečně nevidí často!!!
Jednoduše, toaletní papír se umístí na nerezový stojánek, který bude schován za květinou. A to WC není umístěno zas tak blízko u sprchového koutu, to je jeví jen z úhlu místa, odkud to bylo foceno. Takže v tom problém nevidím. Jak říkám, natěhovali jsme se nedávno, takže postupně dolaďujeme. To je na tom to nejhezčí!