Dům a byt – internetový časopis o bydlení

Hlavní stránka Diskuse SOUTĚŽE FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

Diskuse na téma: "FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA"

Odeslat e-mailem Vytisknout

FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

01.02.2007 11:39 Vložil/a: Redakce

Milí čtenáři,

zbudovali jste koupelnu v novém bytě nebo zrekonstruovali starou nevyhovující? Vytvořili jste místnost pro hygienu, ale i relaxaci, pro osvěžení těla i duše? Pochlubte se a poskytněte inspiraci také ostatním čtenářům.  ;)

Vyfotografujte svoji novou koupelnu a vložte fotografie nejpozději do 28. února 2007. Fotografii nejzajímavější koupelny vyberou redaktoři časopisu Rodinný dům.
Vítěz získá zdarma předplatné časopisu Rodinný dům na celý rok!  dobře  :)

RE: RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Judy

[Zdenka - 26.02.2007 14:20] Tak to s Vámi naprosto souhlasím. Tento dekór byl v módě, tak před 5-ti lety a prodávalo ho myslím především SIKO. A nechci nikoho urážet, ale v dnešní době plus 2 roky zpět jsou k dostání hezčí a modernější dekóry než tento - podle mě tuctový.

RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Jitka Bublánová

[i-vet - 26.02.2007 13:26] Milá i-vet, naše koupelna (2 zvrchu) má rozlohu cca 12m2 (3,5x3,4). Nemáme úklidovou místnost. Ve skříňce pod umyvadlem je schován kýbl na zem, hadr a potřebné saponáty. Ve velké "skříni" ,mezi sprchovým koutem a pračkou,jsou ručníky, prací prostředky, pod zrcadlem a zásuvkami koše na prádlo. V zásuvkách holící strojky, fén, hřebeny a šminky. Bez těchto skříněk bychom zde měli skladiště. Jiné zrcadlo v bytečku nemáme. Kam jinám máme ty věci dát než do skříněk???

Zdenka

[Jitka Bublánová - 27.02.2007 11:03] Také preferuji skříňky....pryč jsou časy, kdy se vše vystavovalo na obdiv...naopak - ted to vidím jako lapače prachu...a nemůžu si pomoci, ale koupelna obskládanou vanu přípravky mi přijde neuklizená....nemůžu si pomoci já osobně budu mít u ručníky ve skříňce pod umyvadly...to samé gely....a všechno ostatní.

RE: RE: RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Jitka Bublánová

[Zdenka - 27.02.2007 11:55] Přesně moje řeč. Každou lahvičku zvednout, utřít prách a zase úhledně položit ......... mně stačí těch několik, které tam máme. Vše ostatní, co nepoužíváme každý den se krásně schová. Navíc prádelní koše si nemůžu vynachválit. Proč by měly ležet manželovy modráky na mém spodním prádle nebo bodičku naší roční dcery. Třídíme už při odkládání oblečení k praní a šetří mi to čas.

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
sindyy

[Jitka Bublánová - 27.02.2007 12:09] A ještě malá reakce na zvedání lahviček při mytí. No to se přeci nemusí, schůdky na odkádání šamponů, gelů a mýdel spojené s vanou mají malý spád, takže stačí vzít sprchu a všechen prach spláchnout. Voda krásně steče hned do vany a stačí letmo utřít hadrem a zbytek doschne, protože v koupelně je teplo, které mám moc ráda. Takže žádná velká věda.

RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Zdenka

Dobrý den, zasílám ukázku nedokončených koupelen v atypickém rod.domě. Radila bych více experimentovat a nebát se i jiných materiálů. Výjimečně se nejedná o dlažbu, ale o protizátěžové lino. Lino bylo položeno během dvou dnů v obou koupelnách.

RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Zuzka

[Zdenka - 26.02.2007 11:15] Koupelna na mě působí kýčovitě a neútulně.

RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Katka

[Zuzka - 26.02.2007 20:38] super, až na tu černou nebo tmavě šedou, ta "červená" je útulná a sympatická je to originální

Jana

[Zdenka - 26.02.2007 11:15] Tato koupelna je pro mne moc tmavá, ponurá, budí na mne depresivní dojem i když musím uznat, že materiál mne velice upoutal. Určitě je to ryhlejší než obklady. Ale jak říkám, volila bych barvy světlejší, jasnější, jakoby čistší.

Zdenka

[Jana - 27.02.2007 09:55] Tmavší barva vypadá luxusněji...toť můj názor, bohužel nejdou vyfotit koupelny vcelku...nemám dobrý foťák...v linu je korunt...hází stříbrné odlesky... jinak údržba naprosto výborná...hygienické, čisté. žádné rohy, spáry...vše zavěšeno

Pavla

[Zdenka - 26.02.2007 11:15] Procházím veškeré příspěvky a teprve teď mne něco doopravdy zaujalo. Jednoduché, elegantní a hlavně "jiné". Jen si nedovedu představit ten materiál, ale je to spíš tím, že znám pouze klasická lina. Zatím nejlepší. Pavla

Zdenka

[Pavla - 28.02.2007 13:19] Pavlo jsem ráda, že se koupelna líbí..., bohužel z fotek není ještě pořádně nic vidět....není zadělaný srpch.kout...a jak nejsou koupelny až tak velké tak mi digitálem nejde fotit Ono to lino na první pohled není poznat, dost lidí se ptá, zda to není stěrka...nebo druh obkladu..., většině mladým lidem se to líbí..., ale musím říci, co se týče údržby paráda...., dole mám i pod linem podlahové vytápění. Jediné s čím si užiji je leštěný chrom...asi se uleštím

RE: I-vet
Zdenka

V tom nemůžu souhlasit...i sarapetiček a vyrovnaných nezbytností může být minimum. Já to zde vidím skoro jako maximum a uklízet bych to nechtěla. Čistou linii vidím jinak...

zuzana

to Zdenka: materialovo super, len by som sa obavala tej blizkosti elektrickych zasuviek k vodnemu zdroju. Konzultovali ste s elektrikarom? Inac to na mna posobi trochu tmavo, kedze tam nie je denne svetlo...

Zdenka

[zuzana - 26.02.2007 11:49] Ano konzultovali, je to podle normy...ale vešli jsme se - jen taktak bohužel fotky vypadají tmavě, než ve skutečnosti jsou. Pro relax ve vaně jsem chtěla tmavší koupelnu..., ale říkám, každému se líbí něco jiného

zuzana

[Zdenka - 26.02.2007 12:14] cisto z profesneho hladiska (nie ako kritika) vam mozem povedat, ze tmava kupelna vas skor ci neskor bude viac zatazovat ako uvolnovat. K tmavym farbam rozhodne patri denne svetlo...

RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Zdenka

[zuzana - 26.02.2007 12:32] V obou koupelnách je okno...opravdu nejsou tak tmavé jak vypadají.

zuzana

[Zdenka - 26.02.2007 13:51] ok z fotiek to nebolo jasne

Iva

[Zdenka - 26.02.2007 12:14] Zaujala mě umyvadla na desce, uvazuji o podobne variante do nasi nové koupelny. Zajímá mě jaka je údržba desky pod umyvadly a z jakého materiálu jste ji pořídili? Jinak koupelna je skvěla, konečně něco, kde nejsou kachlicky od podlahy do stropu

Lenka

Prosím o radu, nedaří se mi odeslat fotky naší nové koupelny i když jsou v jpg..děkuji

První Předchozí 123456789Další Poslední

Přidat odpověď

Nápověda

[b] tučný text [/b]

[i] text kurzívou [/i]

http://neco.cz/ nebo www.neco.cz odkaz do nového okna

nekdo@neco.cz e-mailová adresa

Napsáno znaků

Tučné položky jsou povinné.

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Můj dům klub

To není špatně. Protože je to od tebe

další videa

Aktuální číslo časopisu Můj dům

Předplatné časopisů

≡ Menu

• Dům
    • České domy
    • Zahraniční domy
    • Jak bydlí celebrity
    • Stavba a rekonstrukce
    • Domy na klíč a developerské projekty
    • MŮJ DŮM: Katalog rodinných domů
  • Interiér
    • Návštěvy
    • Koupelny
    • Kuchyně
    • Obývací pokoje
    • Ložnice
    • Dětské pokoje
    • Domácí fitness
    • Pracovny
    • Šatny a prádelny
    • Bydlíme
  • Stavba
    • Svépomocí
    • Fasáda domu
    • Střecha domu
    • Rozvody vody, kanalizace, plynu, elektro, ...
    • Konstrukce domu
    • Povrchové úpravy
    • Podlahy
    • Zabezpečení
    • Okna, dveře
    • Vytápění
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
    • Návštěvy zahrad
    • Terasy, balkony a ploty
    • Jezírka a bazény
    • Květiny
    • Péče o zahradu
    • Odpočinek na zahradě
  • BLOG
  • Akce
    • Projekt roku
    • Tipy
    • Soutěže & Slevy
    • Kalendář
  • Diskuse
    • Dům
    • Byt
    • Zahrada
    • Kuchyně
    • Koupelna
    • Právo a finance
  • Poradna
Vyhledávání
Přihlášení
Newsletter
O nás
Newsletter

Články na partnerských webech

Stavba Web.cz

Festival Vltavské filharmonie

iMateriály

Vltavská filharmonie od vítězného týmu Bjarke Ingels Group bude žít 24 hodin 7 dní v týdnu

Vltavská filharmonie od vítězného týmu Bjarke Ingels Group bude žít 24 hodin 7 dní v týdnu

Rodinný dom

Dom (nielen) do hôr

Dom so štvrtou dimenziou

Partneři webu

Nůj dům krok za krokem Můj dům StavbaWEB iMateriály Rodinný dom Business Media One

• Dům
  • Interiér
  • Stavba
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
  • BLOG
  • Akce
  • Diskuse
  • Poradna

Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR

Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022

created by Business Media One with Sabre SW