Dům a byt – internetový časopis o bydlení

Hlavní stránka Diskuse SOUTĚŽE FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

Diskuse na téma: "FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA"

Odeslat e-mailem Vytisknout

FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA

01.02.2007 11:39 Vložil/a: Redakce

Milí čtenáři,

zbudovali jste koupelnu v novém bytě nebo zrekonstruovali starou nevyhovující? Vytvořili jste místnost pro hygienu, ale i relaxaci, pro osvěžení těla i duše? Pochlubte se a poskytněte inspiraci také ostatním čtenářům.  ;)

Vyfotografujte svoji novou koupelnu a vložte fotografie nejpozději do 28. února 2007. Fotografii nejzajímavější koupelny vyberou redaktoři časopisu Rodinný dům.
Vítěz získá zdarma předplatné časopisu Rodinný dům na celý rok!  dobře  :)

RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Jitka Bublánová

[sindyy - 27.02.2007 13:05] Ještě jeden dotázek, máte sádrokarton nebo lignopor (heraklit)? Doporučovali nám plastové palubky, aby se dala stékající voda krásně utřít a netvořili se potůčky na stěně pod oknem (jak u vás). Sehnali jsme pouze 10cm široké a to se manželovi nelíbilo. Takže tam máme OSB desku přetaženou perlinkou a zafajnováno. Stékající voda jde dobře utřít a zatím (bydlíme půl roku) se nám "mokré cestičiky" netvoří, ale co za dva roky ..... . Jinak po celém bytečku máme na šikmině lignopor.

RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
HELENA

[Jitka Bublánová - 27.02.2007 12:19] Aničko, mate opravdu vytribeny vkus,jsem už starši ale moc se miVaše koupelna sladena s kuchyni libi,ono se musi kazda mistnost sladit ,jak do stari domu ,nebo panelaku a do ruznych stylu bydleni,moc hezke.

RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
zuzana

osobne mam dojem, ze tato sutaz je natolko roznoroda, ze nie je mozne jasne definovat, kto by mal vyhrat. dalo by sa to delit na kategorie novostavby a rekonstrukcie, kupelne v podkrovi, velke kupelne a male kupelne, atd...

RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
Jitka Bublánová

[zuzana - 27.02.2007 12:46] Kam by potom patřila naše? Rozloha 12m2, podkroví, novostavba? I to dělení je těžké, každá koupelná má něco jiného ........

zuzana

[Jitka Bublánová - 27.02.2007 12:49] myslela som na to delit ich bud na novostavby a rekonstrukcie, alebo na podkrovne a rovnostropove :)

RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
anička

[zuzana - 27.02.2007 12:58] no a v tom je ten problém, jak začneš dělit, bude jedno první místo s podkrovím,druhé první místo psnelák. rek.,a další první místo.........

anička

[Jitka Bublánová - 27.02.2007 12:49] no teda, tam bych se vyřádila, paneláková má cca 5m2, a to jsme ji zvětšili na délku o 0,5m, tady se moc vymýšlet nedalo, ale 12m, touž je paráda. a ještě k tomu v novostavbě!!

zuzana

[anička - 27.02.2007 13:04] ved to je to, v novostavbe mate ovela viac moznosti, rovnako ako v kupelni rodinneho domu... zato v panelaku ci inom malom priestore, kde ste obmedzeni stupackami, nosnymi konstrukciami, vyskou, atd... tam sa velmi nevyblaznite. na ukazku prikladam jednu kupeln, kde je svetla vyska dokonca 2,2 metra, zato majitelom sa podarilo z nej vycarit maximalne vela. este sice nie je hotova, takze ukazem len nakres. Nad prackou je samozrejme ulozny priestor atd... Kupelna obsahuje aj rebrikovy radiator a velke zrkadlo.

RE: RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
anička

[zuzana - 27.02.2007 13:15] tak přesně takový rozměr máme i my... akorát máme společně s WC a bez pračky, takže působí prostorněji a sprch. kout je tím pádem 1,6m x 1 m

RE: RE: RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
zuzana

[anička - 27.02.2007 13:28] tu bola poziadavka na samostatne wc, kedze rodinka sa rozrasta a do wc patri aj samostatne umyvadielko - tak sa mozu oba priestory pouzit sucasne. na pracku nebolo miesto v kuchyni.

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
anička

[zuzana - 27.02.2007 14:09] Zuzi, my jsme jen dvaja a pračku také nemám v kuchyni , ale v druhej předsíni zabudovanou ve skrini, nikde se mi totiž nelíbila

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
zuzana

[anička - 27.02.2007 14:12] to ano, tu je skryta za zaluziou ;) nejde o klasicku panelakovu kupelnu ale kupelnu v prestavovanom prizemi, kde je spominana svetla vyska 2,2 metra. akonahle su v domacnosti viac ako 2 ludia, samostatne wc je nevyhnutne. alebo mat potom wc dve

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
anička

[zuzana - 27.02.2007 14:15] no jak je víc lidiček, tak je to snad i nutnost, nejlépe dvě.a i vana a sprch. kout

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: FOTOSOUTĚŽ: NEJHEZČÍ KOUPELNA
zuzana

[anička - 27.02.2007 14:18] nasa kupelna ma 5 metrov stvorcovych, vosla sa vana, velke umyvadlo aj sprchovaci kut a dokonca aj pracka... a skatula na bielizen, ktora sluzi sucasne ako prilezitostna stolicka ci stolcek v ramci romantickych chvil je vsak nutne povedat, ze nam dalo dost zabrat, kym sme panov stavbarov presvedcili o tom, ze je to tak realizovatelne. (vid foto vyssie)

Jitka Bublánová

[anička - 27.02.2007 13:04] Na našich 12m2 máme koupelnu snů a narozdíl od ostatních jsme ji opticky zmenšovali. Ale jinak jsem na tom jak v paneláku. Dům jsme stavěli na původních základech, takže jsme ji také nemohli dávat žádné zvláštní tvary. Vana je pěkně schovaná za pultíkem, tak poskytuje soukromí. (Od dveří přes pultík na ni není vidět.)

Silvie

Zelená je tráva a moje koupelna je mini v paneláku fotbal to je hra.

Alžbět

Nejkrásnější moje mini koupelna v paneláku v Třinci. Vášnivé a romantické místo na krásné snění.

Markéta Svobodová

Posílám původní stav koupelny. První dvě fotky jsou jasné, jak to vypadalo před tím, třetí fotka znázorňuje, jak vypadala strana vedle vany. Starý kotel a tehdy ještě potřebný ohřívač vody... Vše bylo z bílých (nebo aspoň si myslím, to kdysi byly bílé) obkladů, které byly, pro naši větší námahu, nalepeny na beton..

Markéta Svobodová

Tady jsou fotečky naší nové koupelny:
Mám ráda teplo a teplé barvy, tak jsem byla rozhodnuta pro oranžovou, žlutou a červenou. Obcházeli jsme všechny koupelny, zjišťovali jaký je sortiment, ale nejvíc se mi líbily obklady v Siku, odkud jsme pořídili i všechno ostatní, od umyvadla až po kohoutky.

Oranžovou dlažbu jsme položili nakoso, žluté obklady a mozaiku v barvách obkladu a dlažby s červenou... Chtěla jsem využít co největší plochu pro mozaiku, ale na přání přítele jsem prostor zmenšila a obsadila jsem ji jen na vanu, 15cm vysoký pás po celém obvodu koupelny, 15cm široký pás za záchodovou mísou, na poličky (které jsem si vymyslela a našemu zedníkovi se do nich nechtělo) a na prostor před oknem. Výsledný efekt byl opravdu překvapující, přítel později dodal, že tam té mozaiky mohlo být víc. Však se podívejte sami.

U první fotky je vidět mozaika na vaně a polička, kterou využiji pro šampony, sprchové gely a takové ty serepetičky, co každá žena potřebuje ke koupeli.
Druhá fotka je z druhé strany koupelny, kde je umyvadlo, nad ním také ta polička pro drobnosti, pračka a bohužel tam musel zůstat i kotel. Hodně si potrpím na detaily, proto jsem si sladila i zásuvky. Okraj je v oranžové barvě, jako dlažba a prostředek bílý.
Třetí fotka je záchodová mísa, která je kvůli nedostatku místa postavená vedle vany.
Čtvrtá fotka byla vyfocená, když to ještě nebylo úplně hotovo, není zaspárovaná vana, ani postavená pračka pod kotel, ale vedle vany se vešel praktický radiátor.

Jajina

Pridavam se do souteze o nejkrasnejsi koupelnu . Nevim jak tu funguji pravidla jelikoz ziji ve Statech ,ale i jen tak pro zajimavost prikladam fotky nasi koupelny .Takova mensi insipirace pro jine .Kdyby jste meli zajem ,nafotim vice . Mame dohromady tri kopelny ale tato je k nasi loznici a nejvetsi . Nase koupelna se sklada ze Sprchy ,jacuzzi a oboustraneho krbu . Vic doda fotografie .

První Předchozí 123456789Další Poslední

Přidat odpověď

Nápověda

[b] tučný text [/b]

[i] text kurzívou [/i]

http://neco.cz/ nebo www.neco.cz odkaz do nového okna

nekdo@neco.cz e-mailová adresa

Napsáno znaků

Tučné položky jsou povinné.

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Můj dům klub

To není špatně. Protože je to od tebe

další videa

Aktuální číslo časopisu Můj dům

Předplatné časopisů

≡ Menu

• Dům
    • České domy
    • Zahraniční domy
    • Jak bydlí celebrity
    • Stavba a rekonstrukce
    • Domy na klíč a developerské projekty
    • MŮJ DŮM: Katalog rodinných domů
  • Interiér
    • Návštěvy
    • Koupelny
    • Kuchyně
    • Obývací pokoje
    • Ložnice
    • Dětské pokoje
    • Domácí fitness
    • Pracovny
    • Šatny a prádelny
    • Bydlíme
  • Stavba
    • Svépomocí
    • Okna, dveře
    • Fasáda domu
    • Konstrukce domu
    • Střecha domu
    • Rozvody vody, kanalizace, plynu, elektro, ...
    • Povrchové úpravy
    • Podlahy
    • Zabezpečení
    • Vytápění
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
    • Návštěvy zahrad
    • Terasy, balkony a ploty
    • Jezírka a bazény
    • Květiny
    • Péče o zahradu
    • Odpočinek na zahradě
  • BLOG
  • Akce
    • Projekt roku
    • Tipy
    • Soutěže & Slevy
    • Kalendář
  • Diskuse
    • Dům
    • Byt
    • Zahrada
    • Kuchyně
    • Koupelna
    • Právo a finance
  • Poradna
Vyhledávání
Přihlášení
Newsletter
O nás
Newsletter

Články na partnerských webech

Stavba Web.cz

Festival Vltavské filharmonie

iMateriály

Vltavská filharmonie od vítězného týmu Bjarke Ingels Group bude žít 24 hodin 7 dní v týdnu

Vltavská filharmonie od vítězného týmu Bjarke Ingels Group bude žít 24 hodin 7 dní v týdnu

Rodinný dom

Dom (nielen) do hôr

Dom so štvrtou dimenziou

Partneři webu

Nůj dům krok za krokem Můj dům StavbaWEB iMateriály Rodinný dom Business Media One

• Dům
  • Interiér
  • Stavba
  • Rekonstrukce
  • Zahrada
  • BLOG
  • Akce
  • Diskuse
  • Poradna

Profil | Kontakt | Pro inzerenty | Netviewer | RSS | GDPR

Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2022

created by Business Media One with Sabre SW